Londen groep

De tocht naar Londen werd gemaakt door Hugo, Astrid en Sebas aan boord van de Rosa Segunda, een Dehler 35 CWS, Theo, Marijke en Ernst-Jan aan boord van de Oliefoo, een Dehler 34, en Fred en Corry aan boord van de Frigga, een Dehler Optima 92. Het was onze laatste tocht met deze fantastische boot (Zie verder het blog: www.narelle35.blogspot.nl).

maandag 21 juli 2014

Londen Eye

Weer: bewolkt met in de loop van de dag enkel opladingen, temperatuur 23 graden.

Deze ochtend zijn wij eerst naar de London Eye gegaan. Het was slechts een half uur wachten in de rij tot wij in een cabine konden instappen.


Marijke had niet z’n zin om mee te gaan en was, na even rondgelopen te zijn, op een terrasje vlak naast het reuzenrad gaan zitten. De overige konden genieten van een goed uitzicht over Londen. Natuurlijk werden ook de nodige foto’s gemaakt.


De hele rit duurde ongeveer 25 minuten en was zeker de moeite waard. Wij hebben na uitgestapt te zijn Marijke opgezocht en zijn daar ook even wat gaan drinken.
Daarna is de groep opgesplitst en werden verschillende bestemmingen bezocht. Hugo en Fred gingen naar het Science Museum, de dames naar Harrods en Theo, Ernst-Jan en Sebas naar de Churchills Warrooms. Later hebben wij elkaar weer ontmoet voor een van de uitgangen van Harrods, want wij wilden ergens wat gaan eten. Omdat ons tegoed op de Londense Ov-kaart niet meer toereikend was voor meerder metro ritjes werd besloten in het clubhuis bij de haven te gaan eten. Toen wij daar voor acht personen een voorafje en een hoofdgerecht werd besteld, verontschuldigde de barjuffrouw zich omdat zij er alleen voor stond. Maar het kwam allemaal goed. Wij hebben, buiten gezeten, lekker gegeten.Natuurlijk werden de ervaringen van de dag doorgenomen. Het was al donker, toen wij naar de schepen liepen. Morgen wordt er weer gevaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten