Londen groep

De tocht naar Londen werd gemaakt door Hugo, Astrid en Sebas aan boord van de Rosa Segunda, een Dehler 35 CWS, Theo, Marijke en Ernst-Jan aan boord van de Oliefoo, een Dehler 34, en Fred en Corry aan boord van de Frigga, een Dehler Optima 92. Het was onze laatste tocht met deze fantastische boot (Zie verder het blog: www.narelle35.blogspot.nl).

dinsdag 8 juli 2014

Regen!

Weer: zwaar bewolkt en regen, 15 graden, wind NW3.

Dat zijn van die dagen waar je even door heen moet! Wat een rot weer. Wij hebben besloten lekker in Numansdorp te blijven liggen. Het betekend ook dat er niet veel over deze dag valt te noteren. Of het moet zijn dat wij ‘s ochtends  zijn wezen douchen en ik twee keer naar het havenkantoor ben gelopen om te betalen voor de volgende nacht. De eerste keer bleek de havenmeester tot drie uur afwezig te zijn. De rest van de dag zijn wij aan boord gebleven. Corry had zelfs geen zin boodschappen te doen. Wij hebben zitten lezen en regelmatig gekeken of de regenzone al zou wegtrekken, hetgeen helaas niet gebeurde.
Corry heeft met de ingrediƫnten die aan boord waren een avondmaal bereid. Het smaakte ons uitstekend. Na het eten was het even droog en besloot Corry een stuk te gaan lopen. Ze is drie kwartier weg geweest. Numansdorp loopt 's avonds niet over van gezelligheid. In de drie kwartier dat zij, voordat het weer begon te regenen, door het dorp liep, is zij twee mensen tegengekomen.
Later heb ik aan boord op de laptop naar BraziliĆ« tegen Duitsland gekeken. Wat speelden de Duitsers goed en de Brazilianen slecht! 

1 opmerking:

  1. Hallo Fred en Corrie

    Helaas zijn we vandaag en waarschijnlijk morgen ook gestrand in Bremerhaven. Dezelfde haven waar we 4 jaar geleden lagen, maar nu uitgebreid vernieuwd wordt. Mischien krijgen we een gaatje morgen in het weer om Wangeroog aan te doen, halverwege Norderney.

    Ully en Steven hebben het er moeilijk mee om een paar dagen extra te liggen, maar these are facts of life. Geen overhaaste dingen doen om maar weg te gaan. Veel succes verder.
    Carla en Andre (Nube Gris)

    BeantwoordenVerwijderen